Home Verzekeringen Sparen / Pensioen

Sparen / Pensioen

Langetermijnsparen

Langetermijnsparen

Langetermijnsparen levert u een voordeel op voor nu én voor later: met deze spaarvorm vermindert u nu meteen uw belastingen en bouwt u voor later reserves op.

De overheid stimuleert deze spaarvorm: breng uw spaarbedrag fiscaal in en geniet een belastingsvoordeel van jaarlijks 30%! Spaart u bijvoorbeeld 100 euro, dan krijgt u 30 euro terug! Zorg via een domiciliëring voor uw maandelijkse spaaropdracht en geniet van een maximaal fiscaal voordeel !

Het plafond voor de fiscale aftrekbaarheid bij langetermijnsparen is voor 2016 ingesteld op 2.260 euro (afhankelijk van uw inkomen). Heeft u een hypothecaire lening ? Dan kan dit een impact hebben op uw fiscaal voordeel.

Een bijkomend voordeel: u geniet van een hoger rendement dan bij gewone spaarformules.

De Plus verzekeringen helpt u graag verder voor een advies op maat. Aarzel niet om ons te contacteren voor het maken van een afspraak!

Pensioensparen

Pensioensparen

Wenst u na uw pensioen dezelfde levensstandaard te behouden als tijdens u carrière ? Wenst u op latere leeftijd uw plannen en dromen te realiseren ? Dan begint u best tijdig een aanvullend pensioen op te bouwen, uw wettelijk pensioen zal immers allicht niet volstaan.

Net zoals langetermijnsparen, stimuleert de overheid deze spaarvorm: breng uw spaarbedrag fiscaal in en geniet van een belastingsvoordeel van 30%! Het plafond voor de fiscale aftrekbaarheid bij pensioensparen is voor 2016 ingesteld op 940 euro (afhankelijk van uw inkomen). Heeft u geen hypothecaire lening ? Dan heeft dit geen impact op uw fiscaal voordeel van uw pensioensparen! Zelfs de combinatie van langetermijnsparen en pensioensparen fiscaal zeer voordelig zijn !

Tevens geniet u een vast gewaarborgd rendement bij onze pensioenspaarverzekering, hetwelk vaak hoger is dan het variable rendement bij gewone spaarformules bij de bank. Zorg via een domiciliëring voor uw maandelijkse spaaropdracht en geniet van een maximaal fiscaal voordeel !

Aarzel niet om ons te contacteren voor een advies op maat ! Wij helpen u graag.

Spaarverzekering

Spaarverzekering

Wenst u uw (klein)kinderen een mooie toekomst te bezorgen ? Dan kunt u ervoor opteren om een spaarverzekering af te sluiten.

Aan de hand van specifieke clausules in uw contract bepaalt u zelf wat uw (klein)kinderen met de spaarcenten mogen doen, zo bent u zeker dat uw geld nuttig wordt besteed, bijvoorbeeld bij de aankoop van een wagen of het huren van een studentenkot.

Aarzel niet om ons te contacteren indien u meer informatie wenst over deze spaarverzekering.

Webdesign door Echoweb