Home Ons kantoor

Ons kantoor

U een zekere en veilig toekomst waarborgen: onze dagelijkse zorg

 

 

Opgericht in 1962

In 1962 opgericht, groeide De Plus verzekeringen uit tot een wel zeer polyvalent verzekeringskantoor. Na een verblijf van ongeveer tien jaar in de Biezenstraat te Ninove, werd het in 1988 ondergebracht in het volledig nieuw pand in de Antoon de Vlaeminckstraat, in het centrum van Ninove en tevens in de achtertuin van de prachtige Abdijkerk.

Oud kantoor
Nieuw kantoor

 

Vandaag uw rechterhand

Verzekeringskantoor De Plus is op vandaag uw rechterhand voor al uw verzekeringen en kreeg met de 'Wet Cauwenberghs' het label van volledig onafhankelijk verzekeringsmakelaar. Dé garantie dat u wel degelijk de beste polis tegen de beste voorwaarden krijgt. Los van eender welke binding met eender welke maatschappij.

 

De Plus verzekeringen biedt het complete gamma van verzekeringsproducten aan voor particulieren, kleine zelfstandigen, landbouwers, KMO én industrie. Van ongevallen-, brand- en gezinspolis tot gewaarborgd inkomen voor zelfstandigen, invaliditeit, werkonbekwaamheid, hospitalisatie- en levensverzekering, rechtsbijstand en nog véél meer.

Vlotte regeling van eender welk schadegeval

Wij gaan met u op zoek naar de beste verzekering voor uw persoonlijk risico, analyseren, vergelijken en bieden u de scherpste prijs. Zo kunt u op beide oren slapen, want u weet dat u goed verzekerd bent.

Een schadegeval ? Een kwalitatief hoogstaande schaderegeling dragen wij hoog in het vaandel. Wij zorgen voor een bijzonder snelle afhandeling en uitbetaling.

Webdesign door Echoweb